Potrebno je:
Za prelivanje kora:
Odvojiti po 3 kore (ukupno 6 pruteva će biti). Staviti prvu koru pa je silikonskom četkicom premazati mešavinom vode i ulja. Preko staviti drugu koru, isto je premazati, pa staviti treću koru. Uz ivicu po njoj rasporediti 1/6 rendane muskatne tikve, a po celoj kori posuti mešavinu šećera i mlevenog badema, pa uviti u rolat. Staviti u pleh obložen pek papirom.
18 kora za pitu
9 kašika mlevenog badema
2 kašike šećera
1 kašičica cimeta
400-500 g rendane muskatne tikve
9 kašika mlevenog badema
2 kašike šećera
1 kašičica cimeta
400-500 g rendane muskatne tikve
Za prelivanje kora:
50 ml ulja
50 ml vode
50 ml vode
Odvojiti po 3 kore (ukupno 6 pruteva će biti). Staviti prvu koru pa je silikonskom četkicom premazati mešavinom vode i ulja. Preko staviti drugu koru, isto je premazati, pa staviti treću koru. Uz ivicu po njoj rasporediti 1/6 rendane muskatne tikve, a po celoj kori posuti mešavinu šećera i mlevenog badema, pa uviti u rolat. Staviti u pleh obložen pek papirom.
Коментари
Постави коментар